Nyaw, I Come Back!

Assalamu’alaikum fellas ^^

Alhamdulillah setelah berjibaku dengan dunia nyata akhirnya aku bisa juga posting lagi disini… Doing so much assignment during holiday itu gak enak loh! I swear! Bayangin, kalian harus punya pikiran untuk cepet-cepet nyelesain tugas biar liburan kalian gak terganggu. And so do I, sedikit merasa stress sih karena aku merasa that I can’t enjoy my holiday. Yaa tapi mau gimana lagi, daripada gak ada nilai mandiri, better we sacrifice our holiday a little, right? hehe..

Di tambah lagi dengan wifi yang bermasalah sukses membuatku jadi gak bisa ngapa-ngapain. So, there’s full of complete problem around me, gak bisa ngerjain tugas yang di perparah dengan wifi yang not supported!. Geez.

Gak terasa kita udah ada di penghujung 2014 aja, I just wanna say, Happy New Year! 2015, hope this year might be a great year for everyone. May Allah always protect our step during we stay in this world.

1402653578_2015horoscope

Happy 2015!!! A Great Year Begin With A Faith Smile and Bismillah

Byee, see you next in 2015 ^^

Wassalamu’alaikum

Warm regards,

-Puti-

Indonesia, 30th December 2014

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s